Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

21-12-2012: η συντέλεια της ανθρώπινης βλακείας


Παρά τα αμέτρητα άρθρα που δημοσιεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, παρά τα βίντεο και τις συνεντεύξεις από γνωστούς αστρονόμους, παρά τα νέα αρχαιολογικά ευρήματα , και την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση βασισμένη στους νόμους της Φυσικής ... πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ακόμα πως αύριο ξημερώνει η «ημέρα της κρίσεως» ...
Η όλη βλακεία ξεκίνησε με τους ισχυρισμούς ότι ο Νιμπίρου, ένας υποτιθέμενος πλανήτης που ανακαλύφθηκε από τους Σουμέριους, κατευθύνεται στην Γη. Αυτή η καταστροφή είχε αρχικά προβλεφθεί για τον Μάϊο του 2003, όταν όμως δεν συνέβη τίποτα, η ημερομηνία για την «ημέρα της κρίσεως» μετατέθηκε για τον Δεκέμβριο του 2012 (για αύριο ...) και συνδέθηκε με το τέλος ενός εκ των κύκλων στο αρχαίο ημερολόγιο των Μάγια, το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012....

Άραγε σε ποια ημερομηνία θα μετατεθεί (από αύριο) η καταστροφή του κόσμου;


Πηγή:physicsgg

2 σχόλια:

  1. A δεν είναι τίποτα! Θα συνηθίσουμε και τη βλακεία, πέρα από την καταστροφολογία! Πόσες καταστροφές θυμάμαι που απλά δεν έγιναν ποτέ...! Κάτι σαν το ποίημα του Καβάφη με τους βαρβαρους ένα πράμα!
    Εγώ πάντως θα σου ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά κι άσε τον κόσμο να λέει! Να είσαι πάντα καλά Στράτο και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ sel,σαν να έχεις δίκιο και η παρομοίωση με το ποίημα του Καβάφη ταιριάζει γάντι.Καλά Χριστούγεννα και σε σενα με χαρά και ευτυχία πάνω απ όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή